24/7 Flexibele Gastouderopvang Haarlem, Oude stad - Centrum

Referenties

09-11-2020 Dennis Willekens

Wij zijn beiden werkzaam in de theatersector. Dat we allebei in de avonduren werken, door hiel het land.

Daar waren we op zoek naar een geschikte en flexibele gastouder voor onze dochter. Debby bracht hier uitkomst.

Omdat onze hanen nogal flexibel zijn, waar en wanneer we moesten werken, waren de tijden en dagen per week verschillend.

We konden ons laten verleiden op welke dagen en tijden onze dochteropvang nodig had en Debby probeerde zich daar dan mogelijk naar de schikken.

Onze dochter kwam rond 16.00u bij Debby aan en dan haalden we haar 's nachts weer op. Ze konden altijd tot 00.30u blijven. Een absolute uitkomst voor ons.

Daarnaast is Debby een ontzettend lieve en ondernemende gastouder met een warm gezin waarin onze dochter liefdevol werd opgenomen.

Altijd met een glimlach, altijd meedenkend. En haar dochters, die regelmatig mee helpen, voegen daar nog meer gezelligheid aan de teen.

Onze dochter kwam daar altijd met veel plezier, zoals wijzelf, en we hopen dat de diensten van Debby weer nodig zijn om te hebben als het theaterlandschap na de crisis weer is aangetrokken.


06-09-2020 Lotus Tolsma

Maar mijn ervaringen met debby zijn fantastisch misschien wat overdreven maar debby is voor mij een super fijne gastouder. Ze is lief en begrijpend probeert aan al m'n wensen te voldoen en doet alles voor de kindjes en dat de kindjes het naar hun zin hebben. M'n dochter van 5 bijna 6 die wil nog steeds graag naar debby ( was er als baby tot 4 jaar ) denk dat dit genoeg zegt. Debby is enorm flexibel, misschien soms iets te flexibel. Alles voor de kindjes.

Geef de kindjes duidelijkheid en structuur en dat is erg fijn.


02-10-2018 Jerney

Wauh! Te gek! Soms zou je willen dat je zelf nog eventjes soort was . Onze dochter komt nu 3jr bij Debby en altijd reuze enthousiast als ze weten dat ze heen gaan. Lekker spelen mamma ! De kinderen heerlijk motiveren en laten ontdekken. Debby is flexibel en heeft een fijne manier van communiceren dat is wat we nodig hebben en ook zeer waarderen. Ook is Debby erg liefdevol naar de kinderen en plezier in haar werk.

29-07-2017 Suleyman

Dik tevreden!


09-10-2016 Lotus

Te goed! Te leuk!

Mijn ervaringen zijn erg positief. M'n dochter zit hier nu al bijna 1 jaar denk ik zo. En ze hebben de er ontzettend naar haar zin. Ze gaan al gillen van plezier als we de straat in rijden. Debby is liefdevol en doet het echt met een passie en dat heb je nodig. Zo leuk hoe ze haar opvang kinderen blijft motiveren en activeren om nieuwe dingen te ontdekken en te doen!


20-7-2015 Mandy

Onze zoon zit bij Debby vanaf oktober 2014, nog maar 3 maanden oud. We hebben hem vanaf de eerste dag altijd lachend bij Debby achter gelaten. Hij heeft de erg naar zijn zin! Debby is hiel flexibel en stuurt regelmatig een foto. Ze doet leuke dingen met de kinderen en niks is haar teveel. Ook de kinderen van Debby zijn heel lief voor de oppaskindjes en spelen veel met ze. Als we een keer omhoog zitten met opvang van iets later uit werk is dit nooit een probleem. Wij zijn heel blij met Debby, vooral als we zien hoe onze zoon het naar zin heeft!


06-12-2015 Arjan

Mijn zoontje komt nu al een half jaar bij Debby en bevalt zeer goed. Mijn zoontje voelt zich goed op zijn gemak daar.

Debby is flexibel en professioneel en gaat vaak met de kinderen iets leuks doen, binnen of buiten.

Ben zeer tevreden over haar en ben blij dat m'n zoontje bij haar zit, en zal voorlopig nog wel bij haar blijven.


25-03-2013 Edwin en Elisa

Onze dochter Luna zit nu 1,5 jr bij Debby en ze heeft de super naar haar zin.onze kleine meid was nog maar 4 mnd oud toen ze voor het eerst naar Debby ging, ik vond de hiel eng maar Debby stelde mij op mijn gemak door foto's te sturen van haar die het zo te zien prima naar haar zin had. De flexibele opvang die Debby biedt is geweldig. Vanwege onze onregelmatige baan moeten we eens dagen/tijden ruilen, voor Debby is dit eigenlijk nooit een probleem. Ze is heel lief, heeft veel kennis, Zorgt ervoor dat haar huis van alle gemakken is, onderneemt veel met de kindjes, is altijd bereikbaar, denkt me en de allerbelangrijkste, onze dochter is dol op haar!


15-03-2013 Mirjam

Onze dochter Lizzie zit bij Debby sinds mei 2011. Bij Debby weet ik dat ons dochtertje in goede handen is. Debby houdt de kinderen altijd bezig met leuke activiteiten. Lekker schilderen, naar de kinderboerderij, sleeën, maar ook leerzame activiteiten. Heeft ook Debby twee schatten van dochters. Ik mag in mijn handen knijpen met zo'n geweldige, lieve, zorgzame gastouder als Debby.


15-03-2013 Kirsty

Ons zoontje komt nu alweer een jaar bij Debby. Het voelde direct goed om hem bij Debby te brengen. Ons zoontje gaat met plezier heen en hij wil me naar huis versterken als we komen halen. Hij leert er veel. We krijgen ook geregelde leuke knutselwerkjes me naar huis of we vinden deze op de deurmat als verrassing. Qua tijden is Debby heel flexibel, dat is fijn ivm ons werk. Helaas stopt Owen binnenkort, want het niet combineren is met de peuterspeelzaal. De liefste had ik hem bij Debby gehouden.


07-10-2012 Melissa Ellermann

Debby is een erg goede gastouder. Zij is flexibel en zij doet zowel buiten als binnen veel met de kinderen. Mijn dochter Rachel heeft het zeker naar haar zin bij Debby en dat is het belangrijkste.

Al met al ben ik zeer tevreden van blij, dat wij Debby hebben gevonden.


07-07-2012 Michiel

Debby is erg flexibel en dat is precies wat we nu nodig hebben. Ons zoontje had in het begin een beetje moeite met het afscheid, maar dat is nu helemaal voorbij. We hebben de eerlijke communicatie enorm.

Ook reageert ze altijd erg snel op vragen van opmerkingen. Er zijn goede afspraken te maken.


04-12-2011 Martine Huuksloot

Ruben (nu bijna negen maanden oud) gaat sinds een ruime maand twee dagen per week naar Debby. Hij heeft de er heerlijk en is er vanaf de eerste dag lekker ontspannen. Heb de indruk dat Debby de balans tussen actie en roest voor ieder kind goed weet te bewaken. Debby is een goed georganiseerde gastouder die prima is met de drukte van meerdere kinderen om te gaan. Ze is erg flexibel in de omgang en de onderlinge verloopt communicatie makkelijk. Ik gun het iedereen om gebruik te maken van Brittess Kinderopvang - maar ben ook erg blij dat Debby juist niet te veel kinderen op een eigen dag wil opvangen om de gezellige sfeer en individuele aandacht te waarborgen. Hoepel dat dat blijft!


04-12-2011 Elisa Thaler

Onze dochter Luna van 5 maanden oud tot eind oktober met veel plezier naar Debby toe. Wij zoeken iemand die flexibel is door ons werk, wij werken allebei onregelmatig en er is moeilijk opvang voor te vinden.

De huiselijke opvang van Debby spreekt ons ook erg aan, hier is onze dochter in een fijne sfeer met maar een paar andere kindjes, krijgt ze genoeg aandacht, is er de mogelijkheid om lekker rustig te slapen als dat nodig is en zitten we niet gebonden aan vaste tijden van uren. Het is in het begin altijd moeilijk om je kleine meid achter te laten, maar Debby begrijpt dat en zorgt ervoor dat alles snel vertrouwd is.

Haar woning is ruim, schoon en van alle gemakken voorzien, ze doet leuke dingen met de kleintjes en is altijd bereikbaar en meedenkend.

Kortom, wij zijn super blij met Debby en hopen nog lang gebruik te maken van haar diensten.


27-09-2011 Natascha

Onze dochter Aroa gaat met veel plezier naar Debby toe. Aroa voelt zich erg thuis bij Debby en dat maakt dat ik met een goed gevoel bij haar achterlaat. Ze is betrokken, zorgzaam en lief, duidelijk en heeft veel pedagogische kennis in huis. We kunnen goed met haar overleggen en ze is erg flexibel. Al met al zijn wij erg blij dat wij Debby gevonden hebben willen een goede plek voor je kind is onbetaalbaar!


16-04-2011 Eva de Bock

Onze dochter Rosanne van nu (april 2011) bijna 8 maanden gaat vanaf februari naar Debby. Rosanne is een heel gevoelig meisje en heeft wat gezondheidsklachten we kiezen voor de huiselijke opvang van Debby. Vanaf het begin af aan voelde Rosanne zich helemaal thuis, ze slaapt er prima als enige in een slaapkamer. We hebben een prettig contact met Debby en ze houden rekening met onze wensen en Rosanne haar behoeften. Ze weten ook goed de benodigde medicijnen te dienen en houdt i.v.m. allergie van Rosanne goede rekening met wat wel en niet kan. Speelt ook Debby's dochters Britt en Tess heel lief met Rosanne.


04-04-2011 Annemarie Keijzer / GOB Thuis van Huis

We werken met zeer grote tevredenheid met Debby! Ze is een nauwkeurige, professionele, betrokken gastouder met veel ervaring in de kinderopvang. Ze denkt dat ik met de ouders en is erg flexibel. Natuurlijk doen ze veel leuke dingen met de kinderen, die het dan ook allemaal erg naar hun zin hebben bij haar. De samenwerking gaat zo goed dat alle kindertjes sterven via Brittes opgevangen worden via gastouderbureau Thuis van huis verlopen, naar grote tevredenheid van zowel de ouders, kinderen als ons.

Met vriendelijke groet,

Annemarie Keijzer


15-03-2011 Cindy / GOBBizzkids Dagmama

Wij werken al een aantal maanden naar volle tevredenheid samen met Debby als Dagmama. Ze is een erg lieve en vriendelijke Dagmama, maar nog veel belangrijker is dat ze erg professioneel is. Ouders die vragen hebben over de opvoeding staat ze bij goede raad en tips. Al haar diploma's zijn perfect in orde, ze is erg secuur en opgeruimd.

Veel succes!

Met vriendelijke groet,

Cindy, BizzKids / Dagmama


14-03-2011 Jachthaven

Marit 3 jaar en Britt van 1,5 gaan elke woensdagmiddag naar Debby. Ze hebben het er erg naar hun zin en het liefst gaat Marit elke middag spelen bij Debby.

Het was al snel vertrouwd, Debby doet veel met de kinderen zowel buiten als binnen.

Mijn kinderen zijn in goede handen bij haar.

Marit vraagt vaak wanneer ze bij Debby mag speelt, dat zegt al genoeg vind ik.


13-01-2011 Manuela

Nieuwe opvang voor uw kindje... Breng je kindje met een gerust hart naar Brittess. Debby is een leuke spontane jonge moeder. Ze gaat erg leuk met kinderen om. Bij Debby is jouw kindje in goede handen.

Debby houd rekening met wensen van een ander en in overleg kan er een hoop.

Als ik in de buurt zou wonen en een lieve betrouwbare oppas zou zoeken dan zou ik zeker naar Brittess (Debby) gaan willen dan weet ik zeker dat ik mijn kinderen met een gerust hart daar achter zou kunnen laten.


06-01-2011 Linda

Mijn dochtertje Charissa gaat vanaf 1 december naar Debby. Ik ben erg tevreden over de opvang die Debby bied voor mijn dochter. Charissa is nu 4 maanden oud en ik had er veel moeite mee om weer te gaan werken, maar dat is nu verleden tijd. Als ik charisssa bij Debby breng ga ik met een gerust hart de deur uit want ik weet dat ze in goede handen is. Ik vind Debby een lieve zorgzame moeder/gastouder, ze houden rekening met mijn wensen en ik kan goed met haar overleggen.


04-01-2011 Herman

Betrouwbare en zorgzame moeder die, goed en lief voor kinderen is.

Ook een referentie achterlaten?

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Hartelijk dank voor uw referentie!